KLASIČNA
MODERNA
ASTROLOGIJA

POSTANI PROFESIONALNI ASTROLOG

Klasična moderna astrologija predstavlja standardnu astrološku edukaciju Kepler Instituta obuhvata trogodišnje studije, gde student uči umetnost astrologije na najvišem nivou.

Astrološko obrazovanje je po svetskim standardima koje studentu  omogućava da se profesionalno bavi astrologijom.

Kroz posebnu metodologiju učenja, preko živopisnih predavanja, praktičnih primera i mnogobrojnih vežbi i zadataka, astrološko znanje i veština spajaju se u jedno.

Prva godina: Natalna astrologija

Tokom prve godine školovanja izučava se natalna astrologija i stiču se stabilni temelji za svaku dalju astrološku praksu. Na kraju završene godine, svaki student biva osposobljen da istumači natalni horoskop po svim glavnim oblastima života koje program Instituta predviđa.

Druga godina: Prediktivna astrologija

Na ovoj godini studija unapređuje se dalja veština tumačenja natalne karte kroz posebne oblasti života koje nisu obrađivanje u programu prve godine studija. Pored ovih oblasti, studije obuhvataju i praktičan set prediktivnih tehnika, kao i astrologiju odnosa.

Treća godina: Karmička astrologija

Cilj treće godine astroloških studija jeste najdublje razumevanje evolucije Duše, tako da je ona u potpunosti posvećena Karmičkoj i Reinkarnacijskoj astrologiji, kao posebnom načinu sagledavanja evolucije Duše na njenom putovanju kroz mnogo života.

Ovde ćeš naučiti kako da:

Iako astrologija može da predviđa događaje, ona je pre svega nauka o Svesti.

Jer kada osvestimo svoje najbolje uputstvo za život, svoju natalnu kartu, razumemo da ne postoji loša natalna karta kada imamo znanje i tehnike kako da “vozimo” svoj život.

Možemo reći da razumevanjem astrologije otkrivamo odnos između naših namera i naših dešavanja, što je jednako odnosu svesnog i nesvesnog u nama.

Astrologija nam pokazuje kako se događaji unutar nas dešavaju i oko nas i otkriva vezu koja postoji između dešavanja u dalekom Kosmosu i dešavanja u dubokom, nesvesnom delu našeg bića.

Kako izgleda program:

Školarina za prvu godinu iznosi
1300 eur

Školarina za prvu godinu na rate iznosi
150 eur (10 mesečnih rata)

Šta su studenti rekli

KLASIČNA
MODERNA
ASTROLOGIJA