Ivana Šaljić, asistent za 1. i 2. godinu

Ivana Šaljić se astrologijom bavi od 2006. godine, kada je svoje učenje otpočela na astrološkom Insitutu “Johannes Kepler”.  Svoja iskustva je utvrdila radeći kao asistent i predavač na Institutu gde posebno uživa u radu sa učenicima. 

U okviru astrološkog rada pronašla se u izučavanju karmičke astrologije, astrohealing-a, prognostike i sinastrije. U radu sa klijentima je razvila i svoj poseban program konsultacija “Venus Balance” koje omogućavaju osobi da dovede svoje odnose u skladno stanje, unoseći balans u svoje polje odnosa, koje je strukturisano u polju Venerine čakre. 

Ivana je i autorka knjige “Praktikum Karmičko-Reinkarnacijske astrologije” kao i “Venerine inicijacije 2022”.

 


Tanja Igrutinović, asistent za 3. godinu

Tanja Igrutinović je diplomirala na Ekonomskom fakultetu i profesionalni je astrolog. Astrološke studije upisuje 2015. godine na Institutu za astrološka istraživanja "Johannes Kepler" gde stiče visokokvalitetno astrološko kao i znanje o primenjenoj astrologiji, AstroHealing, čije tehnike primenjuje već od tada u radu sa klijentima. 

Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju ISAR CAP stekla je u martu 2019. u Beogradu. Posebno voli energetsku astrologiju kao i AtroHealing, koji je neizostavni deo njene astrološke prakse. Kombinacijom smisla za sklad i harmoniju veoma rado pruža konsultacije iz njenih omiljenih oblasti - astrologije Lokalnog prostora, Relokacije kao i Solarne povratke. 

Redovno piše članke za sajt www.profesionalnaastrologija.com sa temom astrološkog tumačenja faza Meseca i Eklipsi, kao i preporuke o posvećenim ritualima za promenu i unapređenje naših navika.

 

Vladana Radoš, asistent za 3. godinu

Vladana Rados je diplomirani inženjer organizacija rada i magistar ekonomskih nauka. 

Astrološko obrazovanje je stekla na Institutu Johanes Kepler u Beogradu i od tada je posvećena istraživanju potreba duše kroz različite tehnike karmičko-reinkarnacijske astrologije.