Sada je pravo vreme da otkriješ i aktiviraš svoje mesto moći kroz usklađivanje sa inteligencijom Univerzuma!

Zato smo ti pripremili nove četiri Full Moon radionice MESTA MOĆI UNUTAR NAS, budući da je pred nama period koji donosi važne energetske promene za planetu Zemlju, pripremajući nas za ulazak u novu realnost vibratornog života. 

Da li znaš da je planeta Zemlja živo biće i da, baš kao i čovek, poseduje svoje energetske centre (čakre)Počevši sa Punim Mesecom koji će se odigrati 1. oktobra, astrokartografska linija Punog Meseca će prolaziti kroz određene tačke koje predstavljaju važna mesta moći, odnosno energetske centre (čakre) planete Zemlje.

1.  OKTOBAR, USKLAĐIVANJE SA RITMOVIMA ZEMLJE - U prvih 30 dana, aktivacijom 8. energetskog centra (čakre) na planeti Zemlji, koja se nalazi na planini Kilimandžaro, pripremamo se za period koji nas vodi ka eri Vodolije. Aktivacija 8. energetskog centra (čakra) omogućava ti da živiš u skladu sa svojom kosmičkom prirodom na Zemlji, ali je preduslov za to da se uskladiš sa dva ključna ritma, što su muški i ženski ritam. Kada napraviš balans na nivou odnosa i svoje svrhe, tada imaš otvorena vrata za aktiviranje svog pravog identiteta. 

31. OKTOBAR, INTEGRACIJA SVRHE U FIZIČKU REALNOST - Nakon prethodne faze Punog Meseca koja ima za cilj da uskladi našu energiju sa energijom Zemlje, tako da je energetski kvalitet unutar nas veoma čist i protočan, sa ovim Punim Mesecom ulazimo u novu fazu koja za primarni cilj ima aktiviranje inteligencije, odnosno namere koja se materijalizuje. Ono što je vrlo značajno jeste da se sa ovim Punim Mesecom aktivira 5. čakra – na nivou Zemlje 5. čakra se nalazi u Severnoj Kaliforniji u okviru planine Šasta, što ti daje mogućnost za materijalizaciju koja će imati najveću svrhu za tebe.

30. NOVEMBAR, ENERGETSKA HIGIJENA - Sa periodom koji se otvara kroz Lunarnu kapiju Punog Meseca 30. novembra, ulazimo u važan period koji nam pruža mogućnost oslobođenja unutar jednog odnosa. Mesto moći koje se na Zemlji aktivira sa ovim punim Mesecom nalazi se na planini Uluru u Australiji, koja predstavlja 3. energetski centar planete Zemlje. Treća čakra je u okviru ljudske fiziologije definisana u predelu solarnog pleksusa, te kao takva predstavlja snagu identiteta. U ciklusu ovog Punog Meseca imaćemo i važnu mutaciju u vremenu budući da će se Jupiter i Saturn 21.12. naći na 00° Vodolije. Ova velika energetska promena stvoriće primarnu osnovu za razvoj viših stanja svesti i samim tim, mogućnost da otkriješ svoj stvarni identitet!

30. DECEMBAR, UMETNOST DUHOVNOSTI - Poslednji Pun Mesec u ovoj godini, koji ujedno nosi poruku za sledeću godinu, posvećen je karmičkim odnosima i odatle potrebom za različitim razrešenjima koja su na tom planu ostala. Sa ovim punim Mesecom zaokružujmo aktivaciju mesta moći na Zemlji i to preko aktivacije 8. energetskog centra koji se nalazi na planini Kilimandžaro, što ti pruža mogućnost da naučiš da živiš svoju duhovnost kao potpunu umetnost, tako što ćeš transformisati jedan odnos u stanje lakoće, dajući mu potpunu slobodu!

Cena pojedinačne Full Moon radionice iznosi 25 eur, dok jedinstvena cena paketa od 4 Full Moon radionice iznosi 79 eur.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project posetite naš novi “The Moon Project” website.

Takođe, možete nas kontaktirati na info@keplerunited.org, ili 064.387.2224, 011.267.3192 svakog radnog dana od 12h do 18h.


Prijavi se Nazad na listu događaja