Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „MIR“ koja će se održati 28. januara.

Vrlina koju razvijamo na prvoj Full Moon radionici u 2021. godini je MIR. Mir predstavlja fundamentalnu osnovu naše prisutnosti, ali je veoma važno da prvo razumemo da mir ne znači potiskivanje ili pravljenje kompromisa, već odmor na nivou tela i sposobnost da istovremeno budemo prisutni kako u svom umu, tako i u svom telu. Ukoliko postignemo mir unutar sebe, uspostavljamo potpunu lakoću u svojim odnosima budući da svi drugi ljudi predstavljaju proširenu osnovu nas, odnosno našeg Višeg Ja. Kada imamo harmoniju na nivou odnosa, naše okolnosti se menjaju i počinju da rade za nas.  

Sa ovim Punim Mesecom budi se priroda Anđela Haaiah koja se izražava u sigurnosti utočišta, mira i svake vrste zaštite. On pomaže ljudima da se kreću ka jedinstvu, kao i da osećaju jedinstvo dok su odvojeni. 

NAŠ ZADATAK ovog Punog Meseca biće da pomirimo sve različitosti koje su prisutne u našem životu tako što ćemo istovremeno biti prisutni u svom umu i telu. 

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica MIR biće održana u četvrtak, 28. januara u formi live webinara od 19.00h do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur.

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Mir“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12h do 19h.


Prijavi se Nazad na listu događaja