Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „RAZUMEVANJE“, koja će se održati 24. jula.

Ovaj pun Mesec odigraće se u znaku Vodolije i stoga nam omogućava razvoj kvaliteta Razumevanja. Zato je potrebno da u narednom periodu pronađemo razumevanje za različite situacije u kojima se budemo nalazili, ali i razumevanje za sve odnose, nove ljude i nova prostranstva kojima se u ovom periodu otvaramo.

Kvalitet Razumevanja je vrlo važan zato što omogućava otvaranje novih uvida i nove percepcije, što zapravo predstavlja prvu promenu koju pravimo kada želimo da se otvorimo ka životu sa većim mogućnostima. Ovde ćemo raditi na razumevanju povezanosti svih stvari, kao i kosmičkih uvida.

Sa ovim punim Mesecom budi se priroda Anđela Umabel, čiji je glavni kvalitet da  razvija prijateljstvo. On donosi veliku inteligenciju, sposobnost brzog učenja i usklađuje nas sa energetskim poljem drevne mudrosti i svetlosti, koja nas povezuje sa celim životom.   

NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da sagledamo situacije iz suprotnog ugla, uspostavimo sklad u odnosima i postignemo ravnopravnost.  

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica “RAZUMEVANJE” biće održana u subotu 24. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Razumevanje“ možete kontaktirati sa nama na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.


Prijavi se Nazad na listu događaja