Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o lakoći “, koja će se održati 17. januara.

Sa punim Mesecom u januaru otvaramo se ka razvoju uverenja o lakoći. 

Ovaj pun Mesec odigraće se u znaku Raka i samim tim nosi direktan kontakt sa prirodom naše duše, kao i osnovnim tkanjem sa kojim smo rođeni – stanjem naše lakoće. Uverenje o lakoći je povezano sa vrlo važnim vazdušnim znakom Vodolije i ono je temelj iz kojeg razvijamo sve ostale mogućnosti. Koliko je nešto bilo lagano, predstavlja primarno uverenje koje je stvorilo sve osnovne kodove unutar našeg života. Stoga je osećaj lakoće glavni sudbinski nosač koji određuje dalje tokove i formira naša najdublja uverenja. U narednih mesec dana radićemo na izmeni ovih uverenja jer samo tako možemo aktivirati čudesne promene u svim segmentima svog života.

Sa ovim punim Mesecom budi se priroda Anđela Haheuiah, koja se izražava u osećajnosti i dobroti. On razvija snagu i zaštitu srca i smatra se Anđelom unutrašnje čistoće Duše.

NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće novo prihvatanje sebe na nivou lakoće, zahvaljujući čemu ćemo imati mogućnost da promenimo osnovu svih nasleđenih iskustava. 

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica biće održana u ponedeljak 17. januara u formi live webinara od 19 do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „Uverenje o lakoći“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.


Prijavi se Nazad na listu događaja