Pridruži nam se 5. februara na Full Moon radionici koja će nam otvoriti prolaz ka ljubavi, koja je drugi ključ isceljenja ove godine.

Za jednu božansku emociju neophodna su dva atoma zahvalnosti i jedan atom ljubavi. Na zahvalnosti smo radili kroz detoks emocija, koji nam je prethodni puni mesec ponudio kao svoj ključ isceljenja. Sada je ljubav ta koja od nas traži da se njoj okrenemo i da razvijemo jedan novi kvalitet hrabrosti.

Ljubav od nas upravo to traži – hrabrost da je živimo i da je slobodno iskusimo i iskažemo bez da nužno očekujemo da nam se na isti način uzvrati. To je ljubav koja je sama sebi dovoljna i u svojoj lepoti i istini ona kao takva isceljuje.

Kada imamo dovoljno zahvalnosti i kada možemo stabilno da je živimo kao jednu prelepu potku za ljubav, tada otkrivamo i da će nam ta ljubav kojoj težimo uvek biti uzvraćena.

NA NAMA JE da uz podršku ovog punog meseca razvijemo hrabrost i kvalitet ljubavi, njene samodovoljnosti i sposobnosti da isceljuje, a to je i primarna poruka Univerzuma i primarna potreba koju razvijamo kroz ovaj ključ samoisceljenja. 

GDE I KADA

FULL MOON PROJECT radionica biće održana u nedelju 5. februara u formi live webinara od 19 do 20.30h.

CENA I PRIJAVA

Cena radionice iznosi 30 eur. Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu „2. ključ isceljenja: LJUBAV“ kontaktirajte nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.


Prijavi se Nazad na listu događaja