ISAR trening konsaltinga predstavlja jedan od uslova za sticanje ISAR međunarodnog astrološkog sertifikata. Ovaj trening će se održati tokom vikenda, 11. i 12. maja od 12h do 18h.

Ovaj intenzivan program obuke je zamišljen tako da pruži astrologu osnovne veštine slušanja i empatije, koji olakšavaju odnos astrolog – klijent. Aktivno slušanje i komunikacione veštine omogućavaju astrologu da stekne sposobnost da odgovori na većinu ličnih misli i osećanja klijenata. Integrisane sa astrologijom, veštine komunikacije koje se uče u ovom treningu olakšavaju poverenje klijenta i pomažu astrologu da saopšti informacije sa razumevanjem i saosećanjem za subjektivno iskustvo klijenta.

Ova obuka je neophodna da bi se postao ISAR sertifikovani astrolog. Međutim, svako ko planira da drži astrološke konsultacije može da ima koristi od njega.

Cena treninga: 350 USD

Za više informacija o samom treningu posetite ovaj link.

Ukoliko želite da se prijavite na trening konsaltinga možete nas kontaktirati putem brojeva telefona 011. 267.0711, 060.767.3192, 064.387.222.4 ili putem e-mail adrese info@keplerunited.org


Prijavi se Nazad na listu događaja