Budući da je Kepler Institut još 2008. godine u Denveru, Colorado dobio organizaciju projekta snimanja, umnožavanja i prodaje svih predavanja tokom 5 dana trajanja konferencije - u kome je tim od 8 studenata Kepler Instituta ovaj projekat obavio iznad svih očekivanja - naš Institut je dobio poverenje organizatora ove konferencije za ponovnu organizaciju ovog projekta.
U pitanju je najveća astrološka konferencija u svetu koju formiraju četiri najveće astrološke Asocijacije u Americi (ISAR, NCGR, AFAN i ACVA) i na kojoj se očekuje prisustvo oko 2000 posetilaca uz učešće preko 150 vrhunskih astrologa iz celog sveta. Više o konferenciji moguće je pogledati na http://www.uacastrology.com

Kepler Institutu je povereno da formira svoj tim koji će otputovati u New Oreleans 22. maja 2012. godine i tamo ostati narednih 8 dana.
UAC obezbeđuje boravak Kepler tima u Hotelu u kome će se održati konferencija, a svi učesnici će imati mogućnost besplatnom prisustvovanju svim predavanjima, kao i dobijanje snimka bilo kog konferencijskog «track-a«, koga čini serija određene grane astrologije od 18 predavanja. Troškove prevoza snosi svaki član tima ponaosob.

Svi Kepler studenti i postdiplomci zainteresovani da budu deo ovog tima mogu se javiti Kepler Institutu za više informacija i uključenje u ovaj tim.
011.267.31.92, 064.387.222.4 ili info@keplerunited.org