U tvom biću postoji jedan unutrašnji kompas, inteligencija koja te vodi ka onome što je tvoj najkvalitetniji put. Kada se krećeš tim putem, on nema nikakve negativne posledice i uvek je vođen prirodom tvoje stvarne svrhe.

Taj kompas je upravo tvoja Dharma, a Full Moon radionicu koja će se održati 27. novembra posvetićemo integraciji tog posebnog dela bića.

Dharma je onaj posebni, tihi glas koji u tebi budi radost, osećaj ekspanzije i to da duboko u sebi znaš da radiš nešto fenomenalno. Onaj osećaj kada prosto znaš da je nešto prava stvar.

Svako od nas u svom životu ima određenu dharmu, a kada se sa njom povežeš, počeće da ti se događaju stvari koje te podržavaju da ispuniš svoju veliku svrhu. Ta svrha je nešto veće od jednog života i radi ne samo za tvoje lično Ja, na tom nivou svesti, već i za tvoje veliko Ja, koje se odražava i na tvoj kolektiv.

Na ovoj Full Moon radionici ćeš imati priliku DA:

  • Prođeš kroz važan energetski proces i da naučiš da slušaš i veruješ svojoj unutrašnjoj navigaciji

  • Počneš da usklađuješ svoje akcije sa svojim unutrašnjim kompasom

  • Kroz vezu sa svojom dharmom integrišeš još jedan važan deo tvog Novog Ja

 

Ako te raduje pomisao da tvoje više vođstvo sve jasnije komunicira sa tobom i da počneš da praviš sve odlučnije korake ka svom super kvalitetnom životu, pridruži nam se na Full Moon radionici koja će se održati 27. novembra u znaku Blizanaca.

Cena radionice: 30 eur

Ne stižeš da prisustvuješ predavanju u realnom vremenu?

Dobićeš na svojoj online strani snimak predavanja, kao i snimak tapkanja, meditacije i handout koji će ti omogućiti da u periodu od narednih mesec dana imaš podršku u ovom radu.

Prijava:

Za sve informacije i prijave na Full Moon Project radionicu “INTEGRACIJA DHARME” kontaktiraj nas na: info@keplerunited.org, 060.767.3192, 064.387.2224 svakog radnog dana od 12 do 19h.