Tetrabiblos - Klaudije Ptolomej
Tetrabiblos je jedno od najčuvenijih astroloških dela antike i predstavlja svojevrsnu 'astrološku bibliju', budući da je na ovim principima izgrađivana praktično sva astrološka misao od antičkih vremena, sve do današnjih dana.
Ova knjiga daje detaljna uputstva za tumačenje najrazličitijih oblasti natalnog horoskopa, kao i osnove mundane astrologije, te je kroz čitavo vreme razvoja Zapadne astrologije predstavljala nezaobilaznu knjigu na kojoj je svaki značajniji astrolog gradio svoje umeće.

Astrološka sinteza - Fridrih švikert, Dr Adolf Vajs
Astrološka sinteza je jedno od najvažnijih astroloških dela napisanih u XX veku. Budući da je ova knjiga bazirana na učenju velikog francuskog astrologa iz XVII veka - Žan Batist Morena, ono nesumnjivo spada u klasiku astrološke literature.

Prognostička astrologija - Sergej šestopalov
Ovo je izuzetna knjiga o tehnikama prognoziranja jednog od najpoznatijih ruskih astrologa. Poseban akcenat je stavljen na nekoliko tehnika progresivnih horoskopa, ali su obrađene i tehnike povrataka planeta (solarni, lunarni, kao i tehnike povrataka planeta).
Posebno poglavlje knjige obrađuje tehnike rektifikacije horoskopa, kao i formule događaja po kojima je ovaj autor proslavljen.

Karmička astrologija - Sergej šestopalov
Vasiona se vlada prema postojanom zakonu pravičnosti - zakonu Karme. Svaka radnja u Vasioni je rezultat prethodnog uzroka i u isto vreme uzrok budućeg delovanja.
Svrha karmičke astrologije je da odgovori na pitanje zašto se osobi događaju određene stvari i šta je uzrok njenoj sudbini.
U ovoj knjizi objašnjen je mehanizam ciklusa inkarnacija, konstruisanje i tumačenje karmičkih horoskopa, kao i stvaranje karmičkih brakova - ukazujući na međusobnu povezanost niza života koji posmatrani zajedno daju smisao i logičnu celinu.

Tajne stepena Zodijaka - Aleksandar Imširagić
 Ova jedinstvena knjiga detaljno opisuje uticaj svakog od 360 stepeni zodijačkog pojasa, ukazujući na potencijale svakog stepena za brak, karijeru, inteligenciju, kao i izvesnu sudbinsku predodređenost. Pored ovoga, posebna poglavlja knjige posvećena su stepenima egzaltacije i debilitacije i određenim stepenskim grupama, kao i analognim, kritičnim, azimenskim i muškim stepenima. Knjiga obiluje primerima iz prakse autora, a priloženo je i oko 30 horoskopa, među kojima su horoskop Mileta Dupora, Bila Gejtsa, Sai Babe, Aleksandra I i Petra II Karađorđevića, Bila Klintona, Bernara Kušnera, Stipe Mesića...

Informacije i porudžbine: 011.267.31.92, 064.387.222.4 ili knjige@keplerunited.org